Jag blir mest arg...

... när min kropp inte riktigt funkar som jag vill.
.
Att stappla upp mitt i natten för att gå på toaletten och upptäcka att jag har ett ben som inte vill som jag vill är väldigt frustrerande... att få vänta in mitt eget ben gör mig frustrerad och arg... jag tycker verkligen inte om att vara handikappad.
.
Det är inte vädret som hindrar mig från att bada... nej... det är mitt knä... grrr.
.
Kanske är jag egentligen rädd under min ilska... rädd för att mitt knä aldrig mer kommer att funka... rädd för att bli gammal... rädd för att inte kunna vara med på stranden... rädd för att det ska komma sand i mitt sår... rädd för att få en infektion... eller bara rädd... för att vara rädd.

Kommentarer :

#1: Anonym

Du är inte handikappad. Bara lite lätt funktionsnedsatt. Och det tillfälligt. Just i detta nu, och varje enskilt nu ett tag framöver, är det fullt pådrag i ditt knä för att du ska bli bra igen. Kroppen skickar dit hela artilleriet med vita blodkroppar som håller undan smittor. Celler nybildas och bygger hud, lagar skadad muskulatur och ser till att du blir som ny igen. Kanske får du ett ärr. Det är bindväven, starkare än originalhuden. Du kommer aldrig att gå sönder där igen. Krya på dig. Kram!

skriven
#2: peter

Tack för dina tröstande ord... och visst har du rätt kroppen är en helt fantastisk apparat... och jag känner hur kroppen jobbar för högtryck med att bilda nya celler, fixa och dona...



kram

peter

skriven
#3: Gabriella

Förstår din frustration. Men det kommer att med all säkerhet bli bra. "tiden läker alla sår" Kram Gabriella

skriven
#4: Anneli

Anmäl dig till Dagens Blogg!:D

Jag lottar ut 5 nya vinnare imorrn!:)

http://anneliih.blogg.se/2011/july/sondag-dagens-blogg-1.html#comment

skriven
#5: peter

Jo tiden läker alla sår... och tålamod är ju min bästa sida ;-)...



kram

peter

skriven
#6: Anonym

Tur att det inte va snoppen :-)

skriven
#7: peter

Tur i oturen ;-)...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :