Lugnet...

... före stormen.
.
Eller egentligen så är det ju faktiskt precis tvärtom... stormen före lugnet... efter en föreläsningsdag i Kristianstad så sitter jag på mitt jobb i Halmstad igen... åtminstone i några timmar till för vi har bestämt oss för att göra ett litet studiebesök i eftermiddag på Tylösand inför vårt strandprojekt... det gäller ju att vara förberedd innan startskottet går på måndag morgon... plus att det givetvis kan vara ganska trevligt att göra ett besök på stranden en dag som idag... strålande solsken, varmt och skönt.
.
Annars så rullar det på i 110 kilometer i timmen några dagar till... full fart och väldigt intensivt... i morgon är det sista dagen i Ljungby och vi ska förbereda vårt maratonlag... inte genom träning men genom att försöka få klarhet i vilka som kommer att springa... och vilka sträckor... vem som ska köra bilen och plocka upp efter de avklarade sträckorna... kort sagt det är lite att planera inför ett maratonlopp.
.
Ibland så känns det som om jag inte har någon som helst koll på läget.
.
Det hade varit lätt för mig att stressa upp mig inför detta... allra helst eftersom jag ju inte kan vara med och hålla i några trådar varken på fredag eller lördag... då är jag ju fullt upptagen med att vara någon form av konferencier på spektaklet... vilket i sig är hur spännande som helst eftersom jag inte har en blekaste om vad det innebär... jag har fått lite information om att jag ska få prova på en massa hälsogrejer... och lite andra saker... i två hela dagar samtidigt som jag ska hinna med att springa en sträcka för vårt maratonlag... som vi för övrigt döpt till... "VågaVa på språng".
.
Ja det är mycket nu... och det känns som om jag inte har koll på någonting... men det gör det ju alltid när jag försöker kontrollera någonting... mitt kontrollbehov har aldrig någonsin gett mig någon annan känsla än... kontrollförlust... det är när jag släpper taget som det blir lugnt.

Kommentera inlägget här :