ännu en helg...

... iklädd morgonrock.
.
Hade väl vissa planer på att göra någonting... typ vadsomhelst... denna helgen... men... ja... det blev en helg i morgonrock... istället för att fortsätta mitt städprojekt här hemma så passade jag på att se ett gäng filmer på TV istället... och vet ni vad... det gjorde jag minsann helt rätt i... godis... chips och dipp... färdiggrillad kyckling... det räckte som underhållning denna helgen... skönt.
.
En helg i TV-soffan tittandes på film kan vara riktigt, riktigt skönt faktiskt.
.
Kanske är det för att jag blivit lite äldre de senaste åren men jag känner mig inte så himla stressad av att göra ingenting längre... för 10 år sedan så hade jag inte klarat av att stanna hemma en hel helg utan att ha influensa eller nåt... då var jag tvungen att ha saker och ting att göra hela tiden... rastlösheten åt helt enkelt upp mig om jag satt still för länge... så är det inte längre... jag har fått ett inre lugn som tillåter mig att inte göra någonting... det känns himla bra faktiskt... och lugnt.

Kommentarer :

#1: Mia

Visst är det skönt när man bara kan luta sig tillbaka.. och njuta av stunden,,, själv har jag lagt mina maniska sjukliga betenden bakom mig... jag njuter av min stund nu <3

skriven
#2: peter

Här och nu är allt som finns ;-)...



kram

peter

skriven
#3: Birgitta

.....när man haft bråttom länge måste man stanna upp och vänta in sin själ....( gammalt kinesiskt ordspråk ).



Du gör och tänker helt rätt.



Kram

skriven
#4: peter

Kineserna säger många kloka saker ;-)...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :