Det blir ganska tyst...

... när alla människor åker hem.
.
Hemma hos mig är det verkligen allt eller inget som gäller... förvisso så var detta en sanning med modifikation när två av mina döttrar och en polare stannade kvar när hela gänget åkte hem efter gårdagens grillfest... men efter att ha haft nästan 30 personer grillandes i min trädgård... och mina döttrar sovande hos mig så är det nu ganska tyst när jag kommer hem till mitt hus efter att ha varit i stan (Halmstad) en sväng.
.
Det var ett riktigt stort gäng som hade tagit sig ut till Brännebassalt för att grilla igår.
.
Är det en sak som jag verkligen uppskattar med att bo där jag bor så är det just kontrasterna... på jobbet så har jag massor av människor runt mig hela dagarna med allt vad det innebär... det är iallafall inte helt ljudlöst utan en ganska bullrig tillvaro... och det märker jag kanske mest när jag kommer hem till Brännabassalt... för här hemma så är det knäpptyst... och den tystnaden märks allra mest efter att jag haft besök.
.
Det blev ingen flygning för mig idag... fick ett mail igår som meddelade mig att flygningen idag var inställd men att jag kunde hoppas på en preliminär samling på söndag morgon klockan 09.00 i... hör och häpna... Glumslöv... jag håller tummarna för att vädergudarna är på vår sida då.

Kommentera inlägget här :