Extra, extra...

... extra av allt.
.
Idag är då den första dagen på resten av mitt liv... och det är också tänkt att bli den dagen då striden mot min parasit går in i ett helt nytt skede... nu är det krig på allvar... extra allt... tre gånger så stor dos av den medicin som har funkat bäst hitills... extra specialmedicin från infektionskliniken som inte ens finns att tillgå på svenska apotek... extra allt för att en gång för alla ta död på denna parasit från helvetet.
.
För några dagar sedan så trodde jag att jag var frisk... men där fick jag tji... min parasit hade precis som jag själv bara tagit en veckas semester... när jag tänker på det så är det ju helt overkligt... underbart overkligt eftersom jag ju kunde njuta av en veckas brädåkning utan att vara sjuk... att det sen just nu känns lite sisådär att ännu en gång känna av denna för mig alltför välbekanta sjukdom med alla sina symtom är en helt annan sak... för om några timmar så ska jag hämta min medicin och påbörja kuren som förhoppningsvis ska ta död på eländet.
.
Denna gång så ska jag öka på dosen till tre gånger så mycket som sist.
.
Jag är verkligen trött på att vara sjuk nu ska ni veta... det är ju nästan helt sinnesjukt att gå omkring med den här parasiten i månad efter månad utan att vår svenska sjukvård kan få bukt med den... jag är inte ett endaste dugg bitter eller förbannad utan mest bara trött på att vara sjuk... förbannat trött om jag ska vara ärlig... och ni må tro att jag håller alla tummar jag har för att jag ska bli frisk på riktigt nu.

Kommentarer :

#1: Mia

Håller tummarna ;-)

skriven
#2: peter

Tack...



kram

peter

skriven
#3: Mia

Hittade dig en gång på nätet när jag sökte bilder på tandlös hehe, och du gav mig massa tips om hur jag skulle göra med min dotter då :-) om du ej minns mig ;-)))

skriven
#4: peter

Jo det kommer jag allt ihåg... det är väl bara det där med tandlös som jag snart helt och hållet har glömt bort ;-)...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :