Instagram...

... är en app på min iPhone.
.
Och efter att åter fått igång den appen efter en lång vila så kan jag inte låta bli att undra om vad jag tycker om den... ännu en app där jag kan fixa och trixa med mina foton... men ska sanningen fram så är oftast alla dessa appar betydligt mer avancerade än vad jag är... jag brukar sällan fatta vad det är jag har gjort när jag ändrat på en bild... och att upprepa det är snudd på helt omöjligt... möjligtvis så är Hipstamatic undantaget som bekräftar regeln... vilket ju beror på att den låter mig välja en film och ett objektiv som ger mig ett resultat som jag tycker om... och som jag sen kan ställa in som en favorit... och på min Histamatic har jag hittat en kombination som jag gillar.
.
Instagram kan kanske vara lite rolig att leka med men jag fattar inte så mycket.
.
Jag har en himla massa appar på min mobil som jag aldrig någonsin använder... när min iPhone var ny blev jag närmast manisk när det gällde att ladda ner appar... och jag måste erkänna att jag inte var så nogräknad när jag valde vilka appar som laddades ner... gratis räckte nästan för att en app skulle kännas nödvändig... tack och lov så är den tiden förbi... idag så laddar jag faktiskt i stort sett bara ner de appar som jag vill ha... och konstigt nog så betalar jag för de flesta av dem som jag tycker berikar mitt redan väldigt rika iPhoneliv.
.
Om Instagram är en sådan app som berikar mitt liv återstår att se... en sak som jag la märke till idag var att det inte var igår jag använde denna app senast... nä... det var nog närmare ett år sedan sist... och då kan jag ju stilla undra hur viktig jag tycker den appen är... egentligen.

Kommentera inlägget här :