Jag vill ha...

... mer medicin.
.
Precis innan jag åkte till Trysil för att åka bräda så tog jag en chans... och slängde i mig min polares medicin som han hade tagit med sig från Thailand... och blev liksom mirakelfrisk precis lagom till min semester... nu när jag kommit hem så har mina symtom kommit tillbaka... igen... och jag är väl inte så himla förvånad eftersom jag har läst in mig ganska bra på just Guardiaparasiter och hur man blir av med den envisa parasiten... på nätet läser jag att det är just den medicinen som jag tog som funkar... men också att det snarare är regel än undantag att man behöver upprepa behandlingen åtminstonde en gång... någonting som jag inte gjorde första gången jag fick denna medicin av min doktor på vårdcentralen... istället så fick jag en annan kur som inte funkade alls... och efter den några "dunderpiller" av infektionskliniken i Växjö som inte heller hjälpte.
.
Så nu ringde jag till infektionskliniken i Växjö för att försöka få tag i min doktor där... samma doktor som för övrigt inte kunde rekomendera mig att peta i mig min polares piller... och be honom om att skriva ut... exakt samma piller till mig så att jag kan upprepa behandlingen enligt mina helt egna rekomendationer som jag har läst mig till på nätet... samma nät som doktorerna får sin information från.
.

Jag vill bli lika frisk som jag var för en vecka sedan igen... så ge mig min medicin... nu!
.
Nu håller jag tummarna för att min doktor lyssnar på vad jag har att säga och skriva ut ett recept på samma medicin som jag fick av min kompis... medicinen som uppenbarligen fungerar... och efter att ha varit i kontakt med en sköterska i Växjö för några minuter sedan har jag fått ett löfte om att hon skulle försöka få tag på doktorn och få honom att ringa upp mig... jag får helt enkelt lägga mitt liv i händerna på en kraft starkare än mig själv och hoppas på det bästa... nu har jag gjort vad jag kunnat... och kan släppa taget... skönt.

Kommentarer :

#1: Lydia Roos

Hej Peter! Jag var på din föreläsning på plusgymnasiet i mars. Tack så mycket för en mycket givande historia. Men jag har en fråga som faktiskt inte angår just det, utan det gäller en person som jag såg i ditt sällskap (kanske din son?). Han hade i alla fall en väldigt intressant tatuering på halsen som föreställde ett öga. Jag är intresserad vart han kan ha gjort den någonstans, och det hade varit bra om jag kunde komma i kontakt med honom på något sätt.



Ha det bra! MVH// Lydia Roos

skriven
#2: peter

Hej Lydia!



Jo du har så rätt så rätt så... det var min son som var med på föreläsningen... men jag vet inte var han har tatuerat sig någonstans... däremot så har han en blogg som han skriver väldigt oregelbundet i om du vill ha kontakt med honom...



http://felixtm.blogg.se



Han finns inte längre på FB... och jag lämnar så klart inte ut hans telefonnummer till någon oavsett vem som frågar... hoppas att du har förståelse för det.



kram

peter

skriven
#3: Mia

Det var längesedan jag titta in hos dig. Huaaa... villken osis med din mage... läste tillbaka massa igår kväll och det var ingen kul läsning... hoppas verkligen du får ordning på magen nu...

Hos oss funkar livet bättre nu, jag har insett att jag ej kan förändra saker om min dotter ej själv vill... har backat massa och mår bra mycket bättre på det. Min dotter hankar sig fram och har börjat jobba någon timma/dag nu när hon till slut blev utförsäkrad.. jag hoppas det leder in henne på lite bättre vägar, att börja träffa lite vanligt folk igen. Hon slutade oxså med alla sina medc.i Dec. och det var massa, fick en jobbig avtändning sa hon... men kul att träffa henne nu när hon är klar i huvudet <3 det går sakta åt rätt håll... hon har ju kronofogden på sig m.m men förhoppningsvis så kommer hon ur även de fällorna när hon jobbar och får lön... massa stenar har fallit från mina axlar i alla fall... hon är vuxen och väljer själv sitt liv... jag kan bara försöka hjälpa till när hon vill <3

Krya på dig vännen och Lycka till med ditt härliga jobb

M.V.H Mia

skriven

Kommentera inlägget här :