Nu gick luften...

... ur mig.
.
Hann väl knappt hämta ut min medicin och slänga i mig min dagsdos innan jag däckade... det var med nöd och näpe som jag orkade hålla ögonen öppna när jag körde hem och slängde mig i soffan... somnade direkt och nu så sitter jag här hemma i Brännebassalt och är tröttare än trött... luften har gått ur mig.
.
Jag har fått hem en hel del medicin som jag ska peta i mig de närmsta dagarna.
.
Jag har ju liksom inte riktigt haft tid att vara trött de senaste månaderna... det har varit föreläsningar... möten... och en massa andra saker i mitt jobb som pockat på uppmärksamheten... för några veckor sedan så var jag faktiskt hemma en hel dag... och förra veckan så var jag ju på semester i Trysil... men att åka bräda hela dagarna i pisterna kanske inte riktigt är att vila sig... vilket jag väl i.o.f.s. inte brydde mig så mycket om just då eftersom jag ju kände mig frisk då... samma medicin som jag för övrigt trycker i mig nu och som jag hoppas mycket på... igen.
.
Men just nu är jag mest bara trött... ska vara ledig i några dagar och har inga "måsten" på schemat... visserligen så skulle jag väl vilja städa upp i mitt minst sagt väldigt smutsiga och stökiga hem... men fan... först och främst så vill jag bli frisk... få tillbaka energin och slippa ha ont i magen... för nu har jag varit sjuk alldeles för länge tycker jag... nu räcker det.

Kommentera inlägget här :