Tillit...

... till doktorerna.
.
Nu har jag alldeles precis lämnat prover på vårdcentralen... så nu får jag väl vänta någon dag innan jag tar ett snack med doktorn för att kolla om min medicinkur har lyckats råda bot på mig... jag håller alla tummar jag har... visserligen så mår jag inte så där himla bra just nu... men jag hoppas att det beror på biverkningar av de tunga medicinerna... eller sviterna av en lååååång sjukdomsperiod... och... att min parasit är död.
.
Med lite tur så kanske jag snart... "bara"... har minnena kvar från min Indienresa.
.
Efter jag varit och lämnat mina prover åkte jag direkt till bildoktorn med min bil... den behöver en service och en drivknut har börjat lämna lite misstänkta ljud ifrån sig... jag tillämpar samma andliga princip när det gäller bildoktorn som min "vanliga" doktor... nämligen tillit... vilket i detta fall innebär att jag litar på at de kan sitt jobb så att jag slipper mig på att praktisera saker som jag inte är så vidare bra på... jag är ingen doktor... varken på det medicinska planet eller det mer biltekniska... och det känns faktiskt ganska bra att erkänna det.
.
Jag behöver inte längre kunna saker jag inte kan eftersom jag lärt mig att det finns andra människor som kan ta hand om de sakerna... det var värre förr i tiden då jag försökte laga mina bilar själv... ja herregud... men den historien får jag ta en annan gång.

Kommentera inlägget här :