Alla kan...

... sjunga och dansa.
.
Och inte bara dansa... utan vad som helst egentligen... de flesta kan faktiskt göra det mesta... såg alldeles nyss ett inslag på TV:n om ett gäng ungdomar som dansade tillsammans med sina föräldrar... visserligen så var de väldigt duktiga allihop och det såg proffsigt ut... men när jag tänker tillbaka på årets nyårsafton och drar mig till minnes underhållningen som bjöds så är det inte utan att jag drar lite på läpparna samtidigt som jag känner mig rörd.
.
Denna killen lärde mig att ALLA kan göra PRECIS vad de vill... FULLT UT.
.
På nyårsafton så hade de på vårat hak bestämt sig för att det skulle bjudas på något alldeles extra... nu räckte det inte med den övervintrade hippien som brukade spela gitarr och sjunga för oss på fredagarna... nä nu skulle det slås på stort och en lokal kille (en polare till killen som ägde stället naturligtvis) kom dit med en dator, keyboard, mikrofon och ett par spruckna högtalare som han kopplade ihop... sen började han sjunga till förprogramerade kända låtar... och utan att ljuga så hade han inte vunnit någon talangtävling... någonstans... och först så reagerade vi nog väldigt västerlänskt när vi började gapskratta... innan vi lyckades hejda oss och bestämde oss för att haka på... vi diggade järnet och dansade loss innan en av oss till slut tog tog sig fram till den högst provisoriska scenen och sjöng med... för var det någonting som vi lärde oss den kvällen så var det att i Indien så får ALLA vara med... och vill någon vara popstjärna så är det helt okej.
.
De lokala snubbarna som brukade hänga i baren diggade precis som vanligt... ingen lyfte ett ögonbryn bara för det inte var orginalartisten som sjöng... alla var tvärtom enbart helt naturligt glada för att det var någon som tog tag i det där med underhållningen... hur det lät var uppenbarligen mindre viktigt.
.
Behöver jag tillägga att vi hade skitskoj.

Kommentera inlägget här :