5000 dagar...

... av total drogfrihet.
.
Nummer ett i mitt privata tillfrisknande och grunden som jag bygger mitt liv på är min drogfrihet... och en dag i taget har fram till idag blivit exakt 5000 dagar... och givetvis en milstolpe i mitt liv som drogfri alkolist och narkoman... det har hänt en hel del på alla dessa dagar... konstigt vore det ju annars... förvisso så räcker det inte för mig att "bara" hålla mig drogfri men utan min drogfrihet är jag oförmögen att göra någonting överhuvudtaget... för när jag väljer att peta i mig droger så väljer jag samtidigt bort allt annat i mitt liv... det är verkligen en sanning för mig att drogerna tar över mitt liv totalt... det får jag aldrig glömma bort... min drogfrihet måste alltid komma först.
.
Genom att hålla mig drogfri öppnar jag mina ögon för nya upplevelser.
.
Jag är skitstolt över mig själv som lyckats med detta konststycke... 5000 dagar är himla lång tid... och i det perspektivet så ska jag nog fan klara av att betala min gamla skuld till trafiksäkerhetsföreningen på 1095 dagar (vilket motsvarar 3 år)... trixet är ju detsamma... att ta en dag i taget och låta tiden gå... för det finns ingen genväg... 5000 dagar tar alltid 5000 dagar att få... varken mer eller mindre... men när jag focuserar på en dag i taget så hinner jag med att leva under tiden och även om jag kanske inte tycker att det händer så himla mycket i mitt liv just idag... så vet jag att det inte är sant när jag tittar på vad som har hänt under dessa 5000 dagarna som jag lyckats hålla mig drogfri... vi snackar inte om några små förändringar... vi snackar om en total förändring.
.
Jag har idag en stark tro på att lyckas bli den killen som jag alltid velat vara... på riktigt.
.
Fan... fatta...5000 dagar... woow!!!!!

Kommentarer :

#1: mimmi

Grattis och tack för din blogg !

Min tid är 767 dagar.

kram

skriven
#2: peter

Tack... VI är grymma ;-)...



kram

peter

skriven
#3: Daniel Aresu Biltmark

Grattis Peter!!! Bra kämpat...De va ett tag sen vi åkte till vårt första konvent i gbg...Jag önskar dig en fin 5000nde dag kram min vän

skriven
#4: peter

Tack... ja det var et tag sedan ;-)... hoppas att vi kommer att åka på fler konvent tillsammans... Moskva kanske ;-)...



kram

peter

skriven
#5: Gabriella

Underbart och stort....5000 kramar till dig....det är du värd =) / Gabriella

skriven
#6: peter

Tack... <3



kram

peter

skriven
#7: chrissie

BAUTA GRATTIS!

BRA JOBBAT PETER!

Du är en förebild för MÅNGA!!!

Kramen

skriven
#8: peter

Tack!!!



kram

peter

skriven
#9: jenny

jätte starkt gjort av dig! Och vilken fin blogg!! själv har jag 88 dagar kvar så har jag varit drogfri i 1000 dagar:) Inte lika länge men det känns otroligt kul att se andra som klarat sig så länge som hela 5000, det får en att orka kämpa på! fortsätt med det du gör för du gör det bra!



peace

skriven
#10: peter

Jag kommer ihåg den dagen då jag hade de närmast magiska första 1000 dagarna... 25 grader kallt och ett årskonvent på fryshuset i Stockholm :-)... fan vad VI är bra...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :