Sjuk...

... På semestern vill man inte vara.
.
Men om man som jag gör just nu... Känner sig lite krasslig... Så ser jag det som väldigt positivt att passa på en dag då himlen öppnat sig på vid gavel och regnet fullständigt vräker ner... En dag som gjord att tillbringa framför ipaden och kolla serier... För det kan man också göra när man är ledig.
.
Regnet öser ner utanför vårt rum på hotellet.
.
Vi har några lugna dagar framför oss i Sanur... Imorgon ska vi gå på ett möte med en vän vi träffade förra gången vi var här... Och det ser vi fram emot... Rätt fräckt det här med vår gemenskap som ger oss möjligheter att lära känna nya vänner överallt runt vårt runda klot... Drogfriheten är någonting som förenar oss oavsett var vi kommer ifrån... Den är minst sagt gränslös.
.
Nu hoppas jag bara att jag kommer att känna mig lite bättre om några timmar... Annars så får jag väl gå till doktorn och få lite mirakelpiller... Det brukar ju inte vara några problem på dessa breddgraderna... För jag vill inte vara sjuk när vi ska dyka i övermorgon... Om vi har maximal tur så blir det ett mantradyk... Det beror lite på vädret... Igår och idag blev det inställt eftersom det var för blåsigt... Vi håller tummarna och låter Gud som vi uppfattar honom ta hand om resultatet... Hur det än blir så kommer det att bli precis som det ska vara... Som vanligt.

Kommentarer :

#1: Gunilla

Sjuk.....drick mycket vatten och sov. Att sova är den bästa medicinen.
Är det lilla maggen som krånglar brukar vi svenskar äta ris eller risavkok. När vår vän Rolle blev så magsjuk ( i Hua Hin) att han blev inlagd, så fick han potatis och potatisavkok. Så det är bara att välja.
Vanlig allmän småsjuka kan botas med en massa halvdåliga videofilmer, det finns ju en del att välja på i receptionen.
Gunilla

Svar: Vi har en serie nerladdad på ipaden 😉... Och jag gör som du säger... Dricker mycket och anammar tålamodets princip... Väntar på att det ska gå över helt enkelt 😀... Och känner mig redan lite bättre, tror jag... Kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :